Košarica

Besplatna dostava za kupnje iznad 50€

Zaštita osobnih podataka

Prikupljanje i obrada osobnih podataka

Osobni podatak je svaki podatak koji se odnosi na pojedinca čiji je identitet poznat ili se može utvrditi izravno ili neizravno, posebice uz pomoć podataka kao što su ime, prezime, broj telefona, e-mail adresa ili putem drugih osobnih podataka koje nam dobrovoljno prepustite.

Našu web stranicu možete koristiti bez otkrivanja i prikupljanja Vaših osobnih podataka. Niste nam dužni dati svoje osobne podatke kao uvjet korištenja stranice, osim ako je to nužno da bismo vam pružili uslugu ili omogućili korištenje našeg proizvoda u skladu s vašim zahtjevom. Kada koristite našu web stranicu, možemo pohraniti određene podatke iz raznih sigurnosnih razloga ili u statističke svrhe.

Slanjem upita na našu e-mail adresu od Vas dobivamo neke osobne podatke koje koristimo kako bismo Vam pružili što bolju uslugu i mogli odgovoriti na Vaš upit. Prijenos takvih podataka putem interneta zaštićen je SSL enkripcijom. Ovi podaci su zaštićeni od neovlaštene ili nezakonite obrade i ne dijelimo ih s drugim osobama.

Namjena korištenja

Podatke koje prikupljamo koristit ćemo samo u svrhu pružanja naših proizvoda i usluga ili u druge svrhe za koje ste dali privolu, osim u slučajevima kada je zakonom drugačije propisano.

Razdoblje čuvanja osobnih podataka

Podatke čuvamo onoliko dugo koliko je potrebno za ispunjenje obveza i usluga za koje ste nam dali privolu, a najdulje godinu dana nakon čega se brišu, osim ako zakonom nije drukčije određeno ili definirano u Ugovorni odnos.

Kolačići

Kolačići su male tekstualne datoteke koje sadrže jedinstveni identifikacijski broj za identifikaciju vašeg preglednika (ne vas osobno) na vašem računalu svaki put kada posjetite našu web stranicu. Web-mjesto koje posjetite pohranjuje ih na vašem računalu ili mobilnom uređaju.

Sve informacije pohranjene u kolačićima su anonimne i odnose se isključivo na funkcioniranje naše web stranice. Primjeri informacija o vašem korištenju stranice uključuju: jezične postavke web stranice koju ste odabrali, posljednji put kada ste posjetili našu web stranicu i slično. Kada ponovno posjetite našu web stranicu, kolačići se šalju na tu stranicu i ona prilagođava sadržaj stranice podacima sadržanim u kolačiću.

Isključivanjem kolačića odlučujete hoćete li dopustiti pohranjivanje kolačića na vašem računalu. Postavke kolačića mogu se kontrolirati i konfigurirati u vašem web pregledniku. Ako se ne slažete s korištenjem kolačića, i dalje ćete moći pregledavati naše web stranice, ali neki dijelovi neće biti ispravno prikazani ili neće biti dostupni.

Na web stranici www.allaboutcookies.org možete saznati više o kolačićima, kako rade i kako ih isključiti.

Vanjske usluge i sadržaj na našoj web stranici

Naša web stranica može uključivati usluge i sadržaj trećih strana kao što su google, facebook, twitter i drugi. Kada koristite takve usluge ili se prikazuje sadržaj treće strane, komunikacijski podaci se razmjenjuju između vas i odgovarajućeg pružatelja takvih usluga.

Odgovarajući pružatelj usluge ili sadržaja također može obrađivati vaše podatke u svoje dodatne svrhe. Sukladno našim mogućnostima, usluge i sadržaj pružatelja usluga konfigurirali smo za vlastite potrebe tako da je svaka druga komunikacija u svrhe koje nisu pružanje njihovih usluga na našoj web stranici blokirana ili da se komunikacija odvija tek nakon što su oni aktivno odabrali koristiti odgovarajuću uslugu. S obzirom da nemamo kontrolu nad podacima koje prikupljaju i obrađuju treće strane, nismo u mogućnosti dati obvezujuće informacije o svrsi i namjeni takve vrste obrade Vaših podataka.

Za više informacija o cilju i svrsi takvog prikupljanja i obrade vaših podataka pogledajte izjave o privatnosti pružatelja usluga čije smo usluge i sadržaj uključili i koji su odgovorni za zaštitu vaših podataka u ovom kontekstu:

  • Facebook
  • Google karte
  • Google Analytics
  • Google AdWords

Web analiza i Google Analytics

Kako bismo pružili bolju uslugu i razumjeli potrebe korisnika te analizirali posjete našoj web stranici, koristimo Google Analytics, uslugu web analize tvrtke Google Inc., 1600 Amphitheatre Parkway, Mountain View, CA 94043, Sjedinjene Američke Države.

Uz vaš pristanak, Google analizira korištenje ove web stranice u naše ime. Podaci prikupljeni od strane Google Analytics u vezi s vašim korištenjem ove web stranice (npr. ulazni URL kada posjetite našu web stranicu, internetski preglednik koji ste koristili, vaše jezične postavke ili razlučivost prikaza) prenose se na Googleov poslužitelj u Americi, tamo se pohranjuju, analiziraju, a rezultati su nam dostupni u anonimnom obliku. Google je certificiran u odnosu na EU-US Privacy Shield, tako da se na obradu podataka od strane Googlea u Americi primjenjuje odgovarajuća razina zaštite podataka.

Za daljnje informacije o Google Analyticsu pogledajte Uvjete korištenja Google Analyticsa, Osnove sigurnosti i zaštite podataka Google Analyticsa i Googleovu Izjavu o zaštiti podataka.

Pravo pregleda i ispravka

Za sve Vaše osobne podatke koji su pohranjeni kod nas imate pravo uvida, te pravo na ispravak, dopunu i brisanje kada su nepotpuni, netočni i neažurni te ograničiti obradu Vaših podataka, kao kao i pravo na prijenos podataka. Ukoliko želite ostvariti svoja prava, obratite nam se sa svojim zahtjevom putem naše e-mail adrese ili broja telefona objavljenog na našoj kontakt stranici. Ako postoji opravdana sumnja u identitet pojedinca koji podnosi zahtjev u vezi s njegovim pravima, možemo zatražiti dostavu dodatnih informacija kako bismo potvrdili identitet pojedinca na kojeg se osobni podaci odnose.

Pravo na žalbu nadležnom tijelu

U svakom trenutku možete podnijeti pritužbu nadzornom tijelu u vezi s našim prikupljanjem i obradom Vaših osobnih podataka. U Republici Hrvatskoj pritužbu možete podnijeti Agenciji za zaštitu osobnih podataka (AZOP).

Promjene u našoj politici privatnosti

U slučaju promjena naših pravila o privatnosti, obavijestit ćemo vas na ovoj web stranici i ažurirati datum promjene pravila o privatnosti u nastavku kako slijedi. Ove promjene stupaju na snagu odmah po objavi. Ova politika privatnosti zadnji put je izmijenjena 24. svibnja 2018.

Reizl logo
Naše snackove radimo s ljubavlju i jednako će ti se svidjeti u svim varijantama!

Ali naš web će ti se najviše svidjeti ako mobitel okreneš u uspravan položaj :)

Reizl u medijima

© Reizl d.o.o. 2024. Sva prava pridržana. Dizajn i razvoj stranice: Code magnet d.o.o..