Košarica

Besplatna dostava za kupnje iznad 50€

Politika privatnosti

Izjava o privatnosti

Izjava o privatnosti i sigurnosti osobnih podataka naše web stranice odnosi se na privatnost osobnih podataka koji se prikupljaju i koriste te sigurnost tako prikupljenih osobnih podataka. Ovom Izjavom vas želimo obavijestiti o našim sigurnosnim mjerama i načinima prikupljanja podataka.

Korištenjem ove web stranice pristajete na ovu politiku privatnosti i zaštite osobnih podataka. Važno je znati da svoju privolu za obradu Vaših osobnih podataka možete povući u svakom trenutku, besplatno i bez obrazloženja. Svoje pravo na pristup, ispravak, zaborav, ograničenje, prigovor i informacije možete podnijeti putem naše e-mail adrese ili broja telefona koji su objavljeni na našoj kontakt stranici.

Sve naše online aktivnosti usklađene su s europskim zakonodavstvom (EU Directive 95/46/EC, 2002/58/EC and Treaty Conventions ETS 108, ETS 181, ETS 185, ETS 189) i nacionalnim zakonodavstvom Republike Hrvatske (Zakon o Zaštita osobnih podataka i Zakon o elektroničkom poslovanju).

Sigurnost

Ova web stranica koristi protokol Secure Socket Layer (SSL) sa 128-bitnom enkripcijom podataka (SSL enkripcija je postupak enkripcije podataka za sprječavanje neovlaštenog pristupa tijekom njihovog prijenosa), što uključuje i slanje e-mail poruka putem kontakt forme. Web stranice s ispravnom SSL enkripcijom prikazuju ikonu zelenog lokota nakon koje slijedi https:// i naziv domene u URL-u (adresnoj traci) web-preglednika.

Svi osobni podaci koje ste nam učinili dostupnima bit će šifrirani u prijenosu kako bi se izbjegla zlouporaba podataka od strane trećih strana.

Reizl logo
Naše snackove radimo s ljubavlju i jednako će ti se svidjeti u svim varijantama!

Ali naš web će ti se najviše svidjeti ako mobitel okreneš u uspravan položaj :)

Reizl u medijima

© Reizl d.o.o. 2024. Sva prava pridržana. Dizajn i razvoj stranice: Code magnet d.o.o..